Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!
Szolgáltatások


Varilux Prémium Garancia: 
 
Nem kell többé aggódnia szemüveglencséje épségéért!
 
2 év plusz garanciát kínálunk valamennyi Varilux multifokális szemüveglencsékhez, a jogszabályban előírt kötelező jótálláson és szavatosságon túl.
 
A szemüveg megvásárlástól számított két éven belül, a vásárolt lencsék egyszeri, véletlen sérülése (karcolódás, repedés) vagy annak törése esetén, az alábbi kedvezményt nyújtjuk a csere szemüveglencse megvásárlási árából:
2 évig, saját hibából történt sérülés vagy törés esetén 75 % kedvezmény.
 
A Varilux Prémium Garancia érvényességét az Essilor Optika KFT. által kibocsátott sorszámozott Varilux Prémium Garancia kártya igazolja. 
 
A kedvezmény igénybevételéhez szükséges:
 
- a sérült, törött szemüveglencse ill. lencsék eljuttatása az optikába,
- megfelelően kitöltött Varilux Prémium Garancia adatlap visszajuttatása az optikába.
 
A Varilux Prémium Garancia kizárólag a megrendeléssel azonos termékre érvényesíthető (dioptria, cylinder, addíció, alapanyag, felületkezelés, stb.) és értéke a cserelencse igénylésekor érvényes, engedmények nélküli ajánlott fogyasztói katalógusár alapján kerül meghatározásra.
 
A Varilux Prémium Garancia minden újonnan megrendelt, Essilor Varilux márkájú szemüveglencséhez benne van az árban, amennyiben az egyéb akcióban nem szerepel. Amennyiben az akciós lencse mellé kéri, a Varilux Prémium Garanciát a szemüveglencse megrendelésével együtt kell igényelni, és annak árát legkésőbb a szemüveg árával egyidejűleg kifizetni. A Varilux Prémium Garancia egy szemüveglencsére csak egy alkalommal vehető igénybe. A cserelencsére a Varilux Prémium Garancia nem igényelhető.
 
A Prémium Garancia segítségével biztonságban érezheti magát és szemüveglencséjét!

2018-tól pedig egyre több egyfókuszú szemüveglencsénk árában is benne van a Prémium garancia:
A szemüveg megvásárlástól számított két éven belül, a vásárolt lencsék egyszeri, véletlen sérülése (karcolódás, repedés) vagy annak törése esetén, az alábbi kedvezményt nyújtjuk a csere szemüveglencse megvásárlási árából:
1. évben, saját hibából történt sérülés vagy törés esetén 75 % kedvezmény,
1. évben, saját hibából történt sérülés vagy törés esetén 50 % kedvezmény.
 A Prémium Garancia igénybe vehető egyéb szemüveglencsénkre is, felár ellenében. 
 
A szem egészsége érdekében!
 
Minden szülő aggódik gyermeke látása miatt!
A tanév kezdetével különösen időszerű a diákok látásproblémájával foglalkoznunk.
Szemüvegesek és kontaktlencse viselők jól tudják, hogy rendszeresen ellenőriztetni kell szemüket. Az egészségeseknek is ajánlott az évenkénti látásvizsgálat.
 
A 14 év alatti gyerekeket gyermek-szakrendelőbe kell vinni. A 14 év felettiek vizsgálatánál, képesített szakemberek, optometristák is elláthatják ezt a feladatot.
 
A 15-20 perces vizsgálat a látásélességre és a szem egészségére vonatkozó szűrést is tartalmazza. Az ilyen vizsgálatokon felírt szemüveg viselése gyakran komoly teljesítménynövekedést okoz a munkában és a tanulásban. A vizsgálatot követi a megfelelő és tetszetős keret kiválasztása. Fontos, hogy a szemüveg legyen könnyű és tartós, hogy játék vagy sportolás közben se tegyen kárt a gyermekben. Mindenképpen strapabíró keretet válasszunk! Az optikai és minőségi szempontok miatt mindig kérjük ki szakember segítségét!
 
Díjtalan szaktanácsadással segítjük a panaszaikkal hozzánk forduló pácienseket!

Látásvizsgálat sorbanállás nélkül!

JELENTKEZZEN BE MOST! 
A személyes szemproblémák megbeszélésén túl az alábbi kérdésekre is megnyugtató választ adunk:
 • Miért fontos a szemvizsgálat?
 • Szemüveg vagy kontaktlencse?
 • Mire figyeljen szemüvegvásárláskor?
 • Mikor van szüksége a szemüvegre?
 • Üveg- vagy műanyag lencse?
 • Milyen bevonatok léteznek?

Egészségünk érdekében, évente egy 20 perces fájdalommentes szemvizsgálat már elég lenne ahhoz, hogy időben észleljék és kezeljék a kialakuló szembetegségeket.
 
A statisztikák szerint a lakosság többsége nem foglalkozik a kialakuló látásproblémájával. Az egészségükre kevésbé odafigyelők többségükben inkább megveszik az előregyártott olcsó szemüvegeket, mert nem kell hozzá vizsgálat. Azonban az ilyen szemüveg már rövidebb idejű használata során csak tovább romlik látása. Rossz közérzete, fejfájása lesz tőle, mivel nem a legmegfelelőbb dioptriát és nem a két szem közötti távolságra beállított lencséket kapja. Továbbá azok nem rendelkeznek olyan védőrétegekkel, amelyeket szinte minden vevő igényel a szaktanácsadás alapján.
 
Amennyiben a vizsgálatot végző optometrista szembetegséget észlel, további szemvizsgálatot javasol és szemészeti szakrendelésre irányítja a pácienseket.

Szolgáltatások

Látásvizsgálat, amely 12 lépcsőben történik

 1. Kikérdezzük problémájáról, elkérjük előzetes vizsgálati eredményeit, amennyiben vannak ilyenek a birtokában, pontosan lemérjük régi szemüvegét, ha van Önnek.
 2. Nikon látásvizsgáló komputerrel (autorefraktométerrel) objektív adatot kapunk szeme fénytöréséről.
 3. Nikon komputerrel (autokeratométerrel) lemérjük szaruhártyája görbületi adatait.
 4. Megállapítjuk, hogy korrekció nélkül hány százalékos a látása.
 5. Forophterrel, illetve hagyományos próbakeretes módszerrel meghatározzuk az Ön számára legideálisabb látáskorrekciót, közelre és távolra egyaránt.
 6. Megkérjük Önt, hogy próbakeretben viselje néhány percig a meghatározott dioptriát, és mondja el véleményét róla.
 7. Réslámpa segítségével megállapítjuk, hogy a szeme elülsõ részeiben van-e kóros elváltozás.
 8. Szemtükörrel szeme hátulsó részeinek állapotát vizsgáljuk.
 9. Non-contact tonométerrel kérésére szemnyomását ellenőrizzük (zöldhályog szűrés).
 10. Isihara tábla segítségével színlátásának helyességéről győződünk meg.
 11. Konfrontális látótér vizsgálatot végzünk.
 12. A vizsgálat eredményeit összegezve megbeszéljük Önnel a további teendőket.
( A vizsgálat lépéseinek sorrendje felcserélhető .)

Szemüvegkeret kiválasztásánál komoly problémát okozhat, hogy akinek kell, nem látja magát élesen a tükörben látásproblémája miatt. Ezen két módszerrel segíthetünk. Az egyik az, hogy digitális felvételt készítünk róla, amikor a keretet felpróbálja és ezt monitoron kényelmesen megnézheti régi szemüvegével. A másik az, hogy kollégánk egy, a szemüveg erősségének megfelelő, eldobható kontaktlencsét tesz a szemére, így tükörben tisztán láthatja magát. Ez a szolgáltatás díjtalan vásárlóink részére.

Amennyiben nem kényelmes szemüvege, hozza be hozzánk: ingyenesen és szakszerűen beállítjuk .

Kérje kollégáink ingyenes szaktanácsát szemüvegének, kontaktlencséjének kiválasztásához, viseléséhez, ápolásához, tárolásához.
Vállaljuk szemüvege javítását, ultrahangos tisztítását.
Ha fém szemüvegszára könnyen kopik és a korróziómentes (pl. titán) szemüvegkeretet nem az Ön pénztárcájához találták ki, kérjen színtelen zsugorfóliát a szemüvegszárra, ami megakadályozza annak korrózióját.
Napszemüvege, szemüvege UV-szűrését pontosan megmérjük.
Amennyiben nem biztos szemüvege dioptriájában, kérje munkatársainkat, és díjtalanul bemérik önnek.
kors.jpg
vogue.jpg
nevtelen.jpg
versace.jpg
silhouette.jpg
ray-ban.jpg
ralph.jpg
emp-aramni.jpg
oakley.jpg