Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!
Cégeknek


     A monitor előtti munkavégzés jogszabályai.

2003 január 1-én hatályba lépett a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményeiről szóló 50/1999.(XI.3) EüM. rendelet módosítása, amely megtalálható a Szociális és Munkavédelmi közlöny 9. számának 1074. oldalán.

A rendelet részletesen foglalkozik a képernyők előtti munkavégzéshez szükséges szemüvegek minőségi ill. biztonsági paramétereivel.

Az Okula 2000 Kft-nek fontos szempontja, hogy a megyében a cégeket is ellássa a munkához szükséges megfelelő szemüvegekkel. Üzleteinkben látásvizsgálaton vehetnek részt nemcsak a képernyő előtt dolgozók, hanem bárki, akinek éleslátást biztosító szemüvegre van szüksége. Számukra teljes körű garanciával készül szemüveg, a legnevesebb gyártók által kifejlesztett szemüveglencsék felhasználásával.
Ennek értelmében az Okula Optika Hajdú-Bihar megyében már több nagy cégnek szerződéses partnere, mely cégek maximálisan elégedettek ezen optikai szolgáltatások színvonalával.
Az egyes cégekkel kötött megállapodások személyre szabottak, az igényeknek megfelelően az Okula Optika szakemberei akár a cég telephelyén is elvégzik a megfelelő látásvizsgálatot.

Számos szakmánál kizáró ok a színtévesztés, emiatt sok munkavállalót utasítanak el az alkalmassági vizsgálatok során.
Hajdú-Bihar megyében csak az Okula Optikánál biztosítjuk az erre a problémára megoldást nyújtó színtévesztést korrigáló szemüveget!
Nemcsak a színtévesztőknek, hanem a gépjárművezetőknek is biztosítunk speciális szemüveget, mely biztonságot és kényelmet nyújt vezetés közben szikrázó napsütésben és éjszaka egyaránt.

Kérje egyénre vagy cégre szabott külön ajánlatunkat a 06/20/9571-722 és a 06/20/9571-262-es telefonon, vagy az e-mail címen: info@okula-optika.hu!

oakley.jpg
nevtelen.jpg
emp-aramni.jpg
ralph.jpg
ray-ban.jpg
kors.jpg
vogue.jpg
versace.jpg
silhouette.jpg