Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!


CRIZAL PREVENCIA A SZEM EGÉSZSÉGÉÉRT!

Crizal Prevencia
Tartós védelem a szem egészségéért:
Bemutatjuk a Crizal Prevencia szemüveglencsét, amely kifejezetten a káros ibolya-kék fény és az UV sugárzás ellen nyújt védelmet.

 
 

SZÍNTÉVESZTÉS VIZSGÁLATA, SZÍNTÉVESZTÉST KORRIGÁLÓ SZEMÜVEG:

Tudta-e:

  • hogy a világon több, mint 200 millió ember színtévesztő?
  • hogy a színtévesztés több, mint 100 szakmából zárhatja ki?
  • hogy egy korrekciós szemüveg javíthat a színlátásán?
  • hogy a színlátást vizsgáló mérést megyénkben kizárólag az Okula optika végzi, és korrekciós szemüvegét el is készítjük?

http://www.youtube.com/watch?v=f0eos6ri9v4


NOPARA-NO PÁRA!

Ne hagyd, hogy a pára győzzön!
OPTIFOG LENCSÉK

Új technológia a párásodás ellen!

http://optifog.hu/

Cégeknek


     A monitor előtti munkavégzés jogszabályai

2003 január 1-én hatályba lépett a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményeiről szóló 50/1999.(XI.3) EüM. rendelet módosítása, amely megtalálható a Szociális és Munkavédelmi közlöny 9. számának 1074. oldalán.

A rendelet részletesen foglalkozik a képernyők előtti munkavégzéshez szükséges szemüvegek minőségi ill. biztonsági paramétereivel.

Az Okula 2000 Kft-nek fontos szempontja, hogy a megyében a cégeket is ellássa a munkához szükséges megfelelő szemüvegekkel. Üzleteinkben az előírt szemvizsgálaton vehetnek részt nemcsak a képernyő előtt dolgozók, hanem bárki, akinek éleslátást biztosító szemüvegre van szüksége. Számukra teljes körű garanciával készül szemüveg a legnevesebb gyártók által kifejlesztett szemüveglencsék felhasználásával.
Ennek értelmében az Okula Optika Hajdú-Bihar megyében már több nagy cégnek szerződéses partnere, mely cégek maximálisan elégedettek ezen optikai szolgáltatások színvonalával.
Az egyes cégekkel kötött megállapodások személyre szabottak, az igényeknek megfelelően az Okula Optika szakemberei akár a cég telephelyén is elvégzik a megfelelő szemvizsgálatot.

Számos szakmánál kizáró ok a színtévesztés, emiatt sok munkavállalót utasítanak el az alkalmassági vizsgálatok során.
Hajdú-Bihar megyében csak az Okula Optikánál biztosítják az erre a problémára megoldást nyújtó színtévesztést korrigáló szemüveget!
Nemcsak a színtévesztőknek, hanem a gépjárművezetőknek is biztosítanak speciális szemüveget, mely biztonságot és kényelmet nyújt vezetés közben szikrázó napsütésben és éjszaka egyaránt.

Kérje egyénre vagy cégre szabott külön ajánlatunkat a 06-20-95-71-722 vagy a 06-20-95-71-262-es telefonon vagy az email címen!

logo-01.jpg
logo-07.jpg
logo-04.jpg
logo-05.jpg
logo-09.jpg
logo-06.jpg
logo-02.jpg
logo-08.jpg
logo-03.jpg