Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!
Őszi különleges ajánlat az Okulánál


    

A szemüvegviselők az Okulánál a párás, ködös időjárás okozta kellemetlenségekre is találnak megoldást!

A leggyakoribb probléma, ami a szemüvegviselőket érinti, a pára. Elhomályosítja és akadályozza a tiszta  látást, zavaró és elkerülhetetlen, ráadásul váratlanul jelenik meg.

Mikor jelenik meg a pára?
A pára akkor jön létre,  amikor nedves környezetben gyorsan megváltozik a hőmérséklet. A párásodást okozhatja az, amikor a kinti hidegből meleg helyiségbe lépünk, vagy klimatizált, hideg helyiségből meleg és párás időbe megyünk ki. Bepárásodhat a  szemüveg sportoláskor, például futás, kerékpározás, tenisz közben kimelegedve, de meleg étel-ital fogyasztásakor is, főzéskor és a mosogatógép vagy a sütő kinyitásakor is. A szemüveg párásodása minden esetben zavaró, de különösen életmentő és nagy precizitást igénylő munkavégzés közben az, mint például az orvosoknál operáció  közben vagy a tűzoltóknál mentés és oltás közben.


Mit lehet a párásodás ellen tenni?
Az Optifog páramentes lencsék használata torzításmentes képet és kiváló kontrasztot nyújt. A szemüveglencsén lévő speciális réteg a  lecsapódott páracseppeket egyenletes vízfilmmé alakítja a lencse felszínén, amely viselője számára nem érzékelhető. Az OPTIFOG lencsék prémium minőségű látásélményt nyújtanak, miközben megvédik a szemet a káros UV sugárzástól is! A lencsék a tökéletes látáskomfort érdekében tartalmaznak még tükröződés- csökkentő hatást az élesebb látásért, Portaszító hatást a hosszan tartó tisztaságért, és felületvédelmet a hosszú élettartam érdekében.

Szakértelem
Az Optifog réteg elérhető egyfókuszú és  multifokális (Varilux) lencséken, illetve vékonyított kivitelben is. Az Okula Optika 1+1 akciója keretében az ajándék  második pár lencse Optifog páramentes réteggel is kérhető. Mind a tizenegy üzletben (négy debreceni és hét vidéki)  szeretettel és nagy szakértelemmel várják a kedves érdeklődőket, vásárlókat. Az üzletek elérhetőségeit megtalálja a mai Napló 12–13. oldalán.

 

Hajdú-Bihari Napló, 2014. október 28.

emp-aramni.jpg
vogue.jpg
kors.jpg
ralph.jpg
versace.jpg
ray-ban.jpg
silhouette.jpg
oakley.jpg
nevtelen.jpg