Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!
Egész éves figyelem


 

    

Miért éri meg az Okula Optikában rendelnie kontaktlencséjét egész évben?

Kontaktlencsét viselni sok esetben célszerűbb és kényelmesebb, mint szemüveget.

Sportolás közben, nyaraláskor, vagy akár egy buli alkalmával is  felszabadultabbak lehetünk kontaktlencsével, mint szemüvegben.

Az alkalmi viselőknek a napi lencse a megfelelő, állandó viselethez a havi lencsék alkalmasak. Amennyiben egy évig minket választ, a konkrét kedvezmények mellett (negyedévente meghatározott összeg a lencséből, illetve engedmény az  ápolószerből) személyre szabott, ingyenes szaktanácsadást és vizsgálatot biztosítunk az év során az ön igényeinek megfelelően, akárhányszor problémája merül fel viselés közben. Képzett szakembereink (kontaktológus, szemész szakorvos) a vizsgálatok alapján készséggel segítenek megoldani felmerülő problémáit.

Miből áll a vizsgálat?
A kontaktlencse viseléséhez biztosítjuk a szemvizsgálatot (dioptria megállapítás), és az alkalmassági vizsgálatot (azaz viselhet-e egyáltalán kontaktlencsét). A pontos információk alapján kiválasztjuk az Önnek leginkább megfelelő típust, amiből próbalencsét kap. Ezt két hétig kell hordania, majd visszajönnie kontroll vizsgálatra.

Természetesen előtte megtanítjuk, hogyan kell a próbalencsét kezelni, viselni, ápolni. Két hét múlva megvizsgáljuk szakmai szemmel, tényleg megfelelő-e Önnek a kiválasztott lencse. Fontos kiemelnünk, hogy tőlünk csak tökéletes minőségű kontaktlencsét kaphat. Meghallgatjuk személyes tapasztalatait a lencse viselésével kapcsolatban, ez alapján döntünk a további viselésről. Adott esetben ingyenesen biztosítunk új lencsét, nemcsak a gyári hibából adódó problémáknál, hanem véletlen hibából történő eseteknél is (pl. lencse véletlen elszakítása, elvesztése). Ezeket az ingyenes szolgáltatásokat a tizenegy üzletünk (négy debreceni, hét vidéki) bármelyikében igénybe veheti. Üzleteink elérhetőségeit megtalálja a mai újság 12–13. oldalán. A hűségkártyára tíz százalék kedvezményt biztosítunk a Napló-olvasóknak.

 

Hajdú-Bihari Napló, 2014. június 24.

kors.jpg
nevtelen.jpg
oakley.jpg
emp-aramni.jpg
versace.jpg
ray-ban.jpg
vogue.jpg
ralph.jpg
silhouette.jpg