Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!
A LÁTÁS MESTERE


 

        

1+1 AKCIÓNKKAL MOST DUPLÁN JÓL JÁR!

Olvassa el cikkünket a részleteknél, győződjön meg a saját szemével, miért érdemes hozzánk fordulnia! Látogasson el az Önhöz legközelebb lévő üzletünkbe!

Okula Optika - A látás mestere
Személyre szabott, kiemelt szintű szolgáltatás és az igényeinek, életstílusának legmegfelelőbb szemüveg az Okulában.

Az Okula Optika Hajdú-Bihar megyében a Varilux Mester optikák legnagyobb képviselőjeként összesen 11 üzletében várja szeretettel kedves vásárlóit.

Miért is érdemes az Okula Optikát választania?
Varilux Mester optikaként itt biztos lehet benne, hogy személyre szabott, kiemelt szintű szolgáltatást kap és mindig az igényeinek, életstílusának legmegfelelőbb szemüveget ajánlják az Ön számára.

Mi garantálja mindezt?
Az Okula Optika szakembereinek sokéves szakmai tapasztalata, a szakma iránti elkötelezettsége és a törekvés, hogy vásárlóik a legjobb megoldással távozzanak, maximális megelégedettséggel.

Negyven felett
Negyven éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának nevezzük. Szerencsére erre a problémára már van megoldás.

A látáskorrekció legkorszerűbb módja negyven év felett a multifokális szemüveg, melyet több mint ötven éve az Essilor fejlesztett ki Varilux márkanéven.

A Varilux lencsék széles családja biztosítja, hogy a minőségi alap lencséktől a maximálisan személyre szabottig mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

A Varilux lencsék esetében a személyre szabás kulcsfontosságú, hiszen ezáltal a szemüvegviselő látásélménye jelentősen javulhat.

Ahhoz, hogy a szemüveglencse valóban személyre szabott legyen és arcának, tekintési szokásainak valamint szemeinek valamennyi tulajdonságát magában hordozza, az Okula Optika üzleteiben a látásvizsgálaton felül 4D szemmérést is végeznek. 4D szemmérést kizárólag a Varilux Mester optikai üzletekben végeznek Magyarországon.

Varilux Prémium Garancia

Amennyiben Ön Varilux multifokális lencsét vásárol az Okula Optika üzleteiben, lehetősége nyílik egy speciális, kiegészítő garanciát vásárolni új szemüveglencséi mellé. Ez a Varilux Prémium Garancia, amely biztonságot nyújt az Ön számára, hogy ne kelljen egyfolytában szemüveglencséjének épségéért aggódnia. Amennyiben szemüveglencséit sérülés éri, úgy a Varilux Prémium garancia keretein belül rendkívüli kedvezményes áron juthat egy csere lencséhez.

 

Hajdú-Bihari Napló, 2014. szeptember 30.

 

versace.jpg
emp-aramni.jpg
oakley.jpg
silhouette.jpg
vogue.jpg
nevtelen.jpg
kors.jpg
ralph.jpg
ray-ban.jpg