Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!




Streetlife® lencsék – innováció autóvezetéshez


Streetlife lencséink kiemelkedő teljesítményüknek köszönhetően tökéletes, megerőltetés nélküli látásélményt biztosítanak a volán mögött ülők számára napszaktól és időjárási viszonyoktól függetlenül. Így gondoskodnak róla, hogy viselőik biztonságosan és kipihenten jussanak el úti céljukhoz. A Vision Impact Insitute 2002-ben végzett kutatása szerint a gépkocsivezetők 48%-a, azaz majdnem minden második vezető panaszkodik arra, hogy vezetés közben zavarják a vakító fények. Az Streetlife lencsék akár 90%-kal csökkentik a vakító éjszakai fényeket a tükröződésmentes réteg nélküli műanyag lencsékhez képest.
Ez a teljesítmény az innovatív Reflect Control technológiának köszönhető, ami a lencse felületvédelmének és a lencsedesign-nak egyedülálló kombinációja. Emellett növelik a kontrasztot és széles látómezővel rendelkeznek, így a műszerfal, a középkonzol és az úttest is tisztán, élesen láthatóvá válik.
Az Streetlife lencsék elérhetőek egyfókuszú lencsékkel, melyek biztosítják az extra széles látóteret és jelentős javulást a szürkületi látásélességben, valamint progresszív kivitelben választhatóan extra széles távoli zónával, illetve személyre szabott változatban is.
A tökéletes nappali vezetési élmény érdekében XTRActive és XTRActive Polerized fényre sötétedő lencsék is rendelhetőek , amelyek a szélvédő mögött is sötétednek.  

oakley.jpg
versace.jpg
vogue.jpg
ralph.jpg
ray-ban.jpg
nevtelen.jpg
kors.jpg
silhouette.jpg
emp-aramni.jpg