Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!
Látásunk szolgálatában


       

Több tízezer elégedett vásárlója is bizonyítja az Okula 2000 Kft. sikerét.

Udvarias és segítőkész, szakmailag jól felkészült eladók, szemész szakorvos, valamint optometrista-kontaktológus várja, hogy személyesen önnek ajánljon – természetesen figyelembe véve szokásait, életstílusát, életkorát, foglalkozását esetleg hobbiját – megfelelő, látását leginkább segítő eszközt, legyen az akár szemüveg vagy kontaktlencse.


20 éve a vevők szolgálatában
Az immár 20 éves múltra visszatekintő Okula 2000 Kft. szemészeti rendelőiben mindenre kiterjedő látásvizsgálatot végeznek a kor legmodernebb szemészeti szűrőberendezéseivel, vásárlóiknak mindössze egy jelképes összegért. Ráadásul az idejét sem kell sorban állásra pazarolni, az Okula 2000-nél ugyanis időpontot kérhet, amikor csak Önnel foglalkoznak a szakemberek, s csak annyit „használnak el” idejéből, amennyi a vizsgálathoz, illetve a tökéletes szemüveg vagy kontaktlencse kiválasztásához kell. A modernitás nemcsak a vizsgálathoz használt gépeknél, de a szemüveg készítéséhez használt berendezéseknél is alapkövetelmény. A szemüveget olyan precíziós számítógép-vezérelt csiszolóautomatával készíti el ugyanis a látszerész, amely pontosan letapogatja a keret formáját és tized milliméter pontossággal illeszti bele a lencsét, a mért adatok alapján.

Gazdag kínálat
Az üzletekben a legújabb fejlesztésű multifokális vagy más néven progresszív lencsék, a VII. generációs fényre sötétedő szemüveglencse alapanyagok épp úgy rendelkezésre állnak, mint a vékonyított lencsék melyek garantálják az esztétikus megjelenést és a könnyű viseletet. Hasonló célokat szolgálnak továbbá az allergiamentes titániumból készült ultrakönnyű szemüvegkeretek, valamint a strapabíró titánium- flex anyagból készült keretek. Természetesen nem hiányozhatnak a cég kínálatából a legmodernebb napi, illetve havi viseletű kontaktlencsék és azok ápolószerei sem.

Nem csak dioptriás
Az üzletben azokat is várják, akiknek nincs szükségük látásjavításra, hiszen a szemüveg már hazánkban is egyre elterjedtebb divatcikk és ráadásul védi a szemeket a portól, az allergiát okozó pollenektől, az  elektroszmogtól és nem utolsó sorban az UV-sugárzástól. Az üzletek címeit és elérhetőségeit megtalálják a Napló- hűségkártya- elfogadóhelyek között, az optika címszó alatt, az újság 12-13. oldalán.

 

Hajdú-Bihari Napló, 2014. április 29.

ralph.jpg
nevtelen.jpg
oakley.jpg
emp-aramni.jpg
versace.jpg
vogue.jpg
kors.jpg
silhouette.jpg
ray-ban.jpg