Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!
A legmodernebb lencsék


    

Az új ikon, a szürkés-zöld színű Crizal Transitions fényre sötétedő lencse divatos megjelenést kölcsönöz viselőjének, miközben valódi színérzékelést biztosít. Maga a szín az amerikai pilótaszemüvegekről vált ismertté az Egyesült Államokban. A 2014-es legújabb trendekben ismét feltűnt és így újra a figyelem középpontjába került. Az új szín kizárólag Essilor lencséken elérhető és 2014. június 1-től június 30-ig egy hónapon keresztül kizárólag a Varilux Mester optikai üzletekben vásárolható meg. 


A látás mesterei

A Varilux Mester kitüntető címet a partnereknek az Essilor magyarországi leányvállalata ítéli oda minden évben. Az Essilor a világ vezető szemüveglencse gyártója, aki az iparágban élen jár a kutatás- fejlesztésben és kiemelt hangsúlyt fektet a különböző látásproblémák minél fejlettebb szintű megoldásaira. Az Okula Optika 11 üzlete 2014- ben is elnyerte e megtisztelő címet.


Személyre szabott

A Varilux Mester optikai üzletekben biztos lehet benne, hogy személyre szabott, kiemelt szintű szolgáltatást kap és mindig az igényeinek, életstílusának legmegfelelőbb szemüveget ajánlják az ön számára. Mi garantálja mindezt? A Varilux Mester optikák szakembereinek sokéves szakmai tapasztalata, a szakma iránti elkötelezettsége, folyamatos képzése és a törekvés, hogy vásárlóik maximális megelégedettséggel távozzanak.
A látásvizsgálaton felül 4D szemmérést kizárólag a Varilux Mester üzletekben végeznek a legmodernebb, világszínvonalú Visioffi ce tanácsadó- és érőrendszerrel, melynek segítségével új, személyre szabott lencséket tudunk készíteni önnek. Az Okula Optika 6 üzletében található ilyen készülék: Debrecenben az Erzsébet és a Jókai utcai üzletekben, illetve a Józsaparkban, vidéki üzleteink közül Hajdúnánáson, Balmazújvároson és Berettyóújfaluban tudunk 4D szemmérést végezni. A készülék lehetővé teszi a várható látásélmény bemutatását a vásárló számára még a szemüveg megrendelése előtt.

 

Hajdú-Bihari Napló, 2014. május 31.

ralph.jpg
vogue.jpg
ray-ban.jpg
emp-aramni.jpg
kors.jpg
versace.jpg
nevtelen.jpg
oakley.jpg
silhouette.jpg