Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!
Varilux Comfort Max lencsék 30% kedvezménnyel


Varilux Comfort Max

Szélesebb látótér, kényelmesebb látásélmény

A Varilux Comfort lencsék előnyeit több mint 20 éve élvezik a presbyop szemüvegviselők. A Varilux Comfort lencsék legújabb generációja, a Varilux Comfort Max lencsék mostantól még kényelmesebb látásélményt nyújtanak a látótér kiszélesítésével és a széli homályos részek csökkentésével.

Növekvő látásigények

Digitális világunkban az élet ugrásszerűen felgyorsult, a szemünk állandó mozgásban van, gyors váltásokra van szükség távolról közelre, majd munkatávolságra, folyamatosan. A W.A.V.E. 2.0 elnevezésű hullámfront technológiának a segítségével, és a viselők pupilla modelljének analízisével sikerült csökkenteni a homályos részeket a lencse szélein, azonnali éles látást biztosítva a lencse minden egyes pontján. A pupilla méretének figyelembevételével nagyobb látásélesség érhető el, kiszolgálva ezzel a viselők megnövekedett látásigényeit. Kényelmes fej- és testtartást biztosít a szemüveg viselése közben.

 

Elérhető akár személyre szabott változatban is

Az Eyecode 3D mérési módszer segítségével a Varilux szemüveglencsék teljesen személyre szabhatók.

Mi az Eyecode?

Az Eyecode lényegében az az információ, amely elengedhetetlen a személyre szabott szemüveglencse megfelelő elkészítéséhez és illesztéséhez. Az így készült lencsék 5-ször precízebb látásélményt nyújtanak a hagyományos lencséknél. A látás folyamatosan éles és tiszta, nincs szükség kényelmetlen testtartásra, ezekkel a lencsékkel a természetes testtartás mindig megőrizhető.

Az akció más kedvezménnyel össze nem vonható, a részletekért keresse munkatársainkat. 

 

ray-ban.jpg
versace.jpg
ralph.jpg
silhouette.jpg
kors.jpg
nevtelen.jpg
oakley.jpg
vogue.jpg
emp-aramni.jpg