Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!
Flywear motoros napszemüvegek az Okulánál!


Tökéletes látvány, 100% élvezet

Amikor motorra pattansz, teljes élményre vágysz. A szél simogatására, a motor vibrálására, az út illatára… és gyönyörű kilátásra.

Ne érd be ennél kevesebbel!

Mégis, motorosok ezrei kénytelenek nap, mint nap kompromisszumokat kötni: bukósisakban a szemüveg kényelmetlen, fájdalmas, szúró érzést okoz, ami sokat levon az élvezetből. A hagyományos szemüvegek és napszemüvegek menet közben finoman rezegnek, így jobban fárasztják a szemet, és korántsem adnak éles képet.

Sok motorosnak kell választania az éleslátás és a kényelem között.

A Flywear® -t is ez a probléma hívta életre. A motoros szemüveg megálmodója, Turi Szabolcs már több mint 30 éve motorozik, 17 éve foglalkozik szemüvegekkel, így gyakran találkozott ezzel a kompromisszummal. Egy napon egy motoros barátja megelégelte a szenvedést, és arra kérte, hogy egyszerűen vágja le a szemüvegének szárát, hogy sisakkal is kényelmes legyen. Ekkor született az ötlet: nem barkácsmegoldásokra van szükség, hanem egy professzionális szemüvegre, amit kifejezetten bukósisakos viselésre terveztek.

Így született a Flywear®, a professzionális motoros szemüveg.

A speciális MOTO szár a lehető legrövidebb, nem ér el a füledig, az alakja pedig nagy felületen osztja el a terhelést, így nem nyom egy ponton sem. A különleges dizájnnak köszönhetően a szemüveg nem csak jól néz ki, de stabil is. A bukósisak szivacsa kitölti az élek közti réseket, így fixen rögzíti a szemüveget, ami még nagy fordulatszám hatására sem fog rezegni, vagy elmozdulni.

De ez még csak az alap: számtalan egyedi megoldás teszi még jobbá, stabilabbá, kényelmesebbé a szemüvegeinket. A Flywear® -t folyamatosan fejlesztjük, hogy még jobb és jobb legyen. Ahogy a motorosok: mi is állandóan „úton” vagyunk.

nevtelen.jpg
kors.jpg
oakley.jpg
emp-aramni.jpg
versace.jpg
vogue.jpg
ralph.jpg
ray-ban.jpg
silhouette.jpg