Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!
VARILUX 1+1 Akció szabályzat


VARILUX 1+1 AKCIÓNK TOVÁBBRA IS ELÉRHETŐ! 

Varilux 1+1 akció szabályzat

Kedves Vásárlóink!

Egy pár bármilyen Varilux lencse rendelése esetén a második pár ugyanolyan (vagy alacsonyabb kategóriájú) Varilux (vagy EyeDrive) szemüveglencsét ajándékba adunk annak típusától függetlenül.

Az ajánlat keretre nem vonatkozik.

Az akcióban részt vevő szemüveglencsék, amelyek rendelése esetén kérhető a kedvezményes árú második pár szemüveglencse:

Varilux X Design, Varilux X Design f-360°, Varilux X Track, Varilux X Track f-360° és Varilux Xclusive 4D, Varilux E Design, Varilux E f-360°, Varilux Physio 3.0, Varilux Physio 3.0 f-360°, Varilux Comfort Max, Varilux Comfort Max f-360°, Varilux Road Pilot II, Varilux Sunmax, Varilux Sport és valamennyi Varilux Digitime lencse.

A fent felsorolt szemüveglencsék lehetnek Normál és Short, színtelen, Transitions, XTRActive, Xperio vagy bármilyen fiziológiás színnel és bármilyen réteggel ellátott lencsék az aktuális Essilor katalógus szerint.

Második pár szemüveglencseként rendelhető termékek (kizárólag az első rendeléssel megegyező, vagy annál alacsonyabb értékben):

Varilux X Design, Varilux X Design f-360°, Varilux X Track, Varilux X Track f-360° és Varilux Xclusive 4D, Varilux E Design, Varilux E f-360°, Varilux Physio 3.0, Varilux Physio 3.0 f-360°, Varilux Comfort Max, Varilux Comfort Max f-360°, Varilux Road Pilot II, Varilux Sunmax, Varilux Sport, Varilux Digitime és EyeDrive PAL lencsék.

A fent felsorolt szemüveglencsék lehetnek Normál és Short, színtelen, Transitions, XTRActive, Xperio vagy bármilyen fiziológiás színnel és bármilyen réteggel ellátott lencsék, illetve EyeDrive PAL esetén Normál és Mini továbbá Plus, Pro vagy 4U változatok az aktuális Essilor katalógus szerint, de csak abban az esetben, ha az első párral megegyező, vagy annál alacsonyabb értékkel bírnak.

A második pár szemüveglencse kizárólag az első párral megegyező dioptriában és addíciós értékkel kérhető (f-360° és 4U lencsék esetén az NVB, a keretadatok és az Eyecode értékek lehetnek eltérőek). Alacsonyabb kategóriájú lencse is kérhető igény esetén, de magasabb kategóriájú nem. Például amennyiben az első pár egy Xperio, vagy Transitions, akkor kérhető második párként színtelen kivitel is, fordítva nem. A két pár szemüveglencse közül mindig a magasabb értékűnek kell lennie az első párnak.

Az ajánlat más kedvezményekkel nem összevonható.

A második pár szemüveglencsére vonatkozó igényét minden esetben az első pár rendelésekor kell jelezni, utólag nem lehetséges.

logo-08.jpg
logo-07.jpg
logo-06.jpg
logo-03.jpg
logo-01.jpg
logo-09.jpg
logo-02.jpg
logo-04.jpg
logo-05.jpg