Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!




Szemüvegek minden igényhez


     

Az Okula Optika Hajdú-Bihar megyében 11 üzletében várja szeretettel kedves vásárlóit.

Az optikai vállalkozásnak fontos szempontja, hogy a megyében a cégeket is ellássa a munkához szükséges megfelelő szemüvegekkel. Mint ismeretes, a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményeiről törvényi előírás rendelkezik.


A rendelet részletesen foglalkozik eme munkavégzéshez szükséges szemüvegek minőségi és biztonsági paramétereivel.Az Okula Optikánál az előírt szemvizsgálaton vehetnek részt nemcsak a képernyő előtt dolgozók, hanem bárki, akinek éleslátást biztosító szemüvegre van szüksége.Számukra teljes körű garanciával készül szemüveg a legnevesebb gyártók által kifejlesztett szemüveglencsék felhasználásával. Ennek értelmében az Okula Optika Hajdú-Bihar megyében már több nagy cégnek szerződéses partnere, mely cégek maximálisan elégedettek ezen optikai szolgáltatások színvonalával. Az egyes cégekkel kötött megállapodások személyre szabottak, az igényeknek megfelelően az Okula Optika szakemberei akár a cég telephelyén is elvégzik a megfelelő szemvizsgálatot.

Színlátást korrigáló szemüveg
Számos szakmánál kizáró ok a színtévesztés, emiatt sok munkavállalót utasítanak el az alkalmassági vizsgálatok során. Hajdú-Bihar megyében csak az Okula Optikánál biztosítják az erre a problémára megoldást nyújtó színlátást korrigáló szemüveget! Nemcsak a színtévesztőknek, hanem a gépjárművezetőknek is biztosítanak speciális szemüveget, mely biztonságot és kényelmet nyújt vezetés közben szikrázó napsütésben és éjszaka egyaránt. Amennyiben Varilux multifokális szemüveget rendelnek, az év végéig tartó 1+1 akció keretében az ajándék lencse választható akár kifejezetten vezetéshez kifejlesztett (Varilux Road Pilot) kivitelben vagy speciálisan számítógépes munkához (Varilux Computer). Az Okula Optika 11 üzletének elérhetőségeit megtalálja a Napló Hűség parnereink oldalán.

 

Hajdú-Bihati Napló, 2014. november 25.

emp-aramni.jpg
oakley.jpg
silhouette.jpg
ralph.jpg
ray-ban.jpg
nevtelen.jpg
vogue.jpg
kors.jpg
versace.jpg