Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!




Szemünk fénye szeme fénye


     Vége a nyárnak, a gyerekek ismét visszaülnek az iskolapadba, ahol sok megmérettetés vár rájuk. A jó teljesítményt csak megfelelő látással érhetik el. Biztos benne, hogy gyermeke látása megfelelő? Tudta Ön, hogy négyből egy gyermek nem látja jól a táblát? A nem megfelelő látás az iskolában akár a teljesítmény romlásához is vezethet. Ugyanakkor a kényelmetlen, túl nehéz vagy nem esztétikus szemüveg számos kellemetlenséget okozhat gyermekének, ami miatt biztosan nem viseli majd szívesen azt. Az időben történő látáskorrekció ugyanakkor azért nagyon fontos, mert így akár a későbbi szemüvegviselés is elkerülhető. Fokozottan ajánlott Ha a családban magas fokú rövidlátás vagy távollátás ismeretes, illetve előfordult cukorbetegség vagy öröklődő szembetegség, fokozottan ajánlott a szemészeti szakvizsgálat.

Az első néhány év a látás kialakulásában meghatározó időszak, így a szülőkre nagy felelősség hárul gyermekük jövőjének biztosításával. Az időben felismert fénytörési hibák sok esetben jól kezelhetőek, így elkerülhető a felnőttkori szemüvegviselés. Érzékeny szemek Mik a legfontosabb követelmények, ha gyermekünknek választunk szemüveget? Első és legfontosabb, hogy biztonságos, ütésálló alap - anyagból készüljön, hiszen a gyermek aktivitása közben számtalan hatásnak van kitéve. Ezenkívül védjen az UV sugárzás ellen. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy az UV sugárzás negyven százaléka nem napos időben ér bennünket. A gyermekek szeme rendkívül érzékeny, különösen az UVA és UVB sugárzás káros hatásaira, melyek szürke-hályogot és más szembetegségeket okozhatnak. Nem utolsó szempont, hogy szeresse a gyermek a szemüvegét.

Természetesen mindazon túl, hogy a szemüveg legfőbb funkciója a megfelelő látásélmény biztosítása, nem szabad megfeledkeznünk az esztétikai szempontokról sem. Fontos, hogy a szemüveglencse könnyű, vékony és esztétikus legyen, hiszen akkor a gyermek szívesen viseli azt és jól érzi magát benne. Mindezeknek a követelményeknek felelnek meg az Airwear szemüveglencsék, amelyek megfelelő biztonságot nyújtanak gyermekének, vékonyak, könnyűek és a jelenleg elérhető legmagasabb szintű UV védelmet biztosítják. Látogasson el üzleteinkbe, melyek elérhetőségeit megtalálja a mai Napló 12–13. oldalán!

 

Hajdú-Bihari Napló, 2014. augusztus 26.

oakley.jpg
silhouette.jpg
nevtelen.jpg
ray-ban.jpg
ralph.jpg
vogue.jpg
versace.jpg
kors.jpg
emp-aramni.jpg