Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!




Sportolás az Okulával


    

Itt a nyár, az ember szívesen mozdul ki a szabadba kirándulni, sportolni.

Vége a tanévnek, sok fiatal szereti aktívan tölteni szabadidejét, sőt a családi nyaralások is alkalmat adnak közös sportolásra, mozgásra. Ne feledje, szemét sportolás közben is védenie kell a környezeti hatásoktól, például az UV sugaraktól!

 Az Okula Optika üzletei (négy debreceni, hét vidéki) sportszemüvegek széles választékát kínálja kedves vásárlóinak, amelyek az optimális védelem, a kényelmes illeszkedés és a maximális tartósság mellett tökéletes látást biztosítanak viselőiknek. A tökéletes látásnak köszönhetően sportolás közben csökken a balesetveszély, csökken a szemfáradtság, így jobb a koncentráció és nagyobb teljesítmény érhető el.

Javasolt a polarizált lencse viselése, mellyel tisztább képet kapunk, mert csökken a visszatükröződés és a magas kontrasztnak köszönhetően jobb az észlelés és a mélységérzékelés. Vízi sportoknál, horgászásnál, autóvezetésnél előnyös. Biztonságot, védelmet nyújt a különböző behatásokkal szemben. A keret, és főleg a szemüveglencse kiválasztásánál különösen ajánlott az ütésálló alapanyag választása a komoly szemsérülések elkerülésének érdekében. A lencsének a nap káros UV sugarai, a menetszél, a kavargó por és a párásodás ellen is védelmet kell  nyújtania. Tökéletesen illeszkedjen az arcformához. Mozgás közben is kényelmesnek, komfortosnak kell lennie. Huzamosabb viselés után se nyomjon, szinte észrevétlen maradjon.

Egy rossz méretű vagy a fejünkre pontosan nem illesztett sportszemüveg kiválasztásával jelentősen csökkenhet a teljesítményünk, mivel figyelmünket elvonja a szemüvegünk instabilitása, állandó igazgatása. A vízről visszavert UV sugarak a szemüveg széle és az arc közötti részen bejutnak a  szembe. Ezért a vízi sportoknál csak az arc formáját követő sportszemüveg viselése nyújt kielégítő védelmet az UV sugárzás káros hatása ellen. Tartós, hosszú ideig használható és viselhető. A keret olyan anyagból van, amely nem irritálja a bőrt, izzadtság hatására sem mállik le, megtartja rugalmasságát és hajlékonyságát.

 

Hajdú-Bihari Napló, 2014. június 14.

ray-ban.jpg
silhouette.jpg
kors.jpg
oakley.jpg
ralph.jpg
versace.jpg
nevtelen.jpg
vogue.jpg
emp-aramni.jpg