Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!


CRIZAL PREVENCIA A SZEM EGÉSZSÉGÉÉRT!

Crizal Prevencia
Tartós védelem a szem egészségéért:
Bemutatjuk a Crizal Prevencia szemüveglencsét, amely kifejezetten a káros ibolya-kék fény és az UV sugárzás ellen nyújt védelmet.

 
 

SZÍNTÉVESZTÉS VIZSGÁLATA, SZÍNTÉVESZTÉST KORRIGÁLÓ SZEMÜVEG:

Tudta-e:

  • hogy a világon több, mint 200 millió ember színtévesztő?
  • hogy a színtévesztés több, mint 100 szakmából zárhatja ki?
  • hogy egy korrekciós szemüveg javíthat a színlátásán?
  • hogy a színlátást vizsgáló mérést megyénkben kizárólag az Okula optika végzi, és korrekciós szemüvegét el is készítjük?

http://www.youtube.com/watch?v=f0eos6ri9v4


NOPARA-NO PÁRA!

Ne hagyd, hogy a pára győzzön!
OPTIFOG LENCSÉK

Új technológia a párásodás ellen!

http://optifog.hu/

Motoflywear motoros napszemüvegek az Okulánál!


Tökéletes látvány, 100% élvezet

Amikor motorra pattansz, teljes élményre vágysz. A szél simogatására, a motor vibrálására, az út illatára… és gyönyörű kilátásra.

Ne érd be ennél kevesebbel!

Mégis, motorosok ezrei kénytelenek nap, mint nap kompromisszumokat kötni: bukósisakban a szemüveg kényelmetlen, fájdalmas, szúró érzést okoz, ami sokat levon az élvezetből. A hagyományos szemüvegek és napszemüvegek menet közben finoman rezegnek, így jobban fárasztják a szemet, és korántsem adnak éles képet.

Sok motorosnak kell választania az éleslátás és a kényelem között.

A motoflywear® -t is ez a probléma hívta életre. A motoros szemüveg megálmodója, Turi Szabolcs már több mint 30 éve motorozik, 17 éve foglalkozik szemüvegekkel, így gyakran találkozott ezzel a kompromisszummal. Egy napon egy motoros barátja megelégelte a szenvedést, és arra kérte, hogy egyszerűen vágja le a szemüvegének szárát, hogy sisakkal is kényelmes legyen. Ekkor született az ötlet: nem barkácsmegoldásokra van szükség, hanem egy professzionális szemüvegre, amit kifejezetten bukósisakos viselésre terveztek.

Így született a motoflywear®, a professzionális motoros szemüveg.

A speciális MOTO szár a lehető legrövidebb, nem ér el a füledig, az alakja pedig nagy felületen osztja el a terhelést, így nem nyom egy ponton sem. A különleges dizájnnak köszönhetően a szemüveg nem csak jól néz ki, de stabil is. A bukósisak szivacsa kitölti az élek közti réseket, így fixen rögzíti a szemüveget, ami még nagy fordulatszám hatására sem fog rezegni, vagy elmozdulni.

De ez még csak az alap: számtalan egyedi megoldás teszi még jobbá, stabilabbá, kényelmesebbé a szemüvegeinket. A motoflywear® -t folyamatosan fejlesztjük, hogy még jobb és jobb legyen. Ahogy a motorosok: mi is állandóan „úton” vagyunk.

logo-02.jpg
logo-01.jpg
logo-03.jpg
logo-04.jpg
logo-08.jpg
logo-07.jpg
logo-09.jpg
logo-05.jpg
logo-06.jpg