Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!
Hűséges kontaktlencse viselőinknek


 

    

Miért éri meg az Okula Optikában rendelnie kontaktlencséjét egész évben? Hűsége nálunk kedvezményt jelent, olvassa el a részleteket!

Negyedévente 2500- Ft kedvezmény! 

Hűséges vásárlóink a negyedévente megrendelt 
Air Optix plus HydraGlyde, Air Optix Night&Day Aqua, Air Optix for Astigmatism, Air optix Multifocal havi viselésű,
valamint Dailies AquaComfort Plus, Dailies AquaComfort Plus Toric  Dailies AquaComfort Plus  Multifocal és Dailies Total 1 napi viselésű kontaktlencséikből kapják a kedvezményt.

 


Kontaktlencsét viselni sok esetben célszerűbb és kényelmesebb, mint szemüveget.
Sportolás közben, nyaraláskor vagy akár egy buli alkalmával is felszabadultabbak lehetünk kontakt- lencsével, mint szemüvegben.
Az alkalmi viselőknek a napi lencse a megfelelő, állandó viselethez a havi lencsék alkalmasak.

Miből áll egy ilyen vizsgálat?

- szemvizsgálat (dioptria megállapítás)
- alkalmassági vizsgálat (viselhet -e egyáltalán kontaktlencsét)


Ezután fontos megtudnunk, milyen körülmények között szeretné viselni a kontaktlencsét (sportol, speciális munkát végez), egész nap vagy csak pár órára van szüksége a lencsére.


A pontos információk alapján kiválasztjuk az Önnek leginkább megfelelő típust, amiből próbalencsét kap. Ezt két hétig kell hordania, majd visszajönnie kontroll vizsgálatra.
Természetesen előtte megtanítjuk, hogyan kell a próbalencsét kezelni, viselni, ápolni. Két hét múlva megvizsgáljuk szakmai szemmel, tényleg megfelelő -e Önnek a kiválasztott lencse.


Fontos kiemelnünk, hogy természetesen tőlünk csak tökéletes minőségű kontaktlencsét kaphat. Meghallgatjuk személyes tapasztalatait a lencse viselésével kapcsolatban, ez alapján döntünk a további viselésről.


Szintén lényeges még megemlítenünk, hogy adott esetben ingyenesen biztosítunk új lencsét, nemcsak a gyári hibából adódó problémáknál, hanem véletlen hibából történő eseteknél is (pl. lencse véletlen elszakítása, elvesztése).


Ezeket az ingyenes szolgáltatásokat a 10 üzletünk (3 debreceni, 7 vidéki) bármelyikében igénybe veheti.

logo-06.jpg
logo-01.jpg
logo-03.jpg
logo-08.jpg
logo-07.jpg
logo-05.jpg
logo-04.jpg
logo-02.jpg
logo-09.jpg