Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!


CRIZAL PREVENCIA A SZEM EGÉSZSÉGÉÉRT!

Crizal Prevencia
Tartós védelem a szem egészségéért:
Bemutatjuk a Crizal Prevencia szemüveglencsét, amely kifejezetten a káros ibolya-kék fény és az UV sugárzás ellen nyújt védelmet.

 
 

SZÍNTÉVESZTÉS VIZSGÁLATA, SZÍNTÉVESZTÉST KORRIGÁLÓ SZEMÜVEG:

Tudta-e:

  • hogy a világon több, mint 200 millió ember színtévesztő?
  • hogy a színtévesztés több, mint 100 szakmából zárhatja ki?
  • hogy egy korrekciós szemüveg javíthat a színlátásán?
  • hogy a színlátást vizsgáló mérést megyénkben kizárólag az Okula optika végzi, és korrekciós szemüvegét el is készítjük?

http://www.youtube.com/watch?v=f0eos6ri9v4


NOPARA-NO PÁRA!

Ne hagyd, hogy a pára győzzön!
OPTIFOG LENCSÉK

Új technológia a párásodás ellen!

http://optifog.hu/

EyeDrive®lencsék – innováció autóvezetéshez


EyeDrive lencséink kiemelkedő teljesítményüknek köszönhetően tökéletes, megerőltetés nélküli látásélményt biztosítanak a volán mögött ülők számára napszaktól és időjárási viszonyoktól függetlenül. Így gondoskodnak róla, hogy viselőik biztonságosan és kipihenten jussanak el úti céljukhoz. A Vision Impact Insitute 2002-ben végzett kutatása szerint a gépkocsivezetők 48%-a, azaz majdnem minden második vezető panaszkodik arra, hogy vezetés közben zavarják a vakító fények. Az EyeDrive lencsék akár 90%-kal csökkentik a vakító éjszakai fényeket a tükröződésmentes réteg nélküli műanyag lencsékhez képest.
Ez a teljesítmény az innovatív Reflect Control technológiának köszönhető, ami a lencse felületvédelmének és a lencsedesign-nak egyedülálló kombinációja. Emellett növelik a kontrasztot és széles látómezővel rendelkeznek, így a műszerfal, a középkonzol és az úttest is tisztán, élesen láthatóvá válik.
Az EyeDrive lencsék elérhetők egyfókuszú lencsékkel, melyek biztosítják az extra széles látóteret és jelentős javulást a szürkületi látásélességben, valamint progresszív kivitelben választhatóan extra széles zónával, illetve személyre szabott változatban is.
A tökéletes nappali vezetési élmény érdekében XTRActive fényre sötétedő lencsék is rendelhetők, amelyek a szélvédő mögött is sötétednek.  

logo-03.jpg
logo-09.jpg
logo-02.jpg
logo-08.jpg
logo-05.jpg
logo-01.jpg
logo-04.jpg
logo-06.jpg
logo-07.jpg