Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!


CRIZAL PREVENCIA A SZEM EGÉSZSÉGÉÉRT!

Crizal Prevencia
Tartós védelem a szem egészségéért:
Bemutatjuk a Crizal Prevencia szemüveglencsét, amely kifejezetten a káros ibolya-kék fény és az UV sugárzás ellen nyújt védelmet.

 
 

SZÍNTÉVESZTÉS VIZSGÁLATA, SZÍNTÉVESZTÉST KORRIGÁLÓ SZEMÜVEG:

Tudta-e:

  • hogy a világon több, mint 200 millió ember színtévesztő?
  • hogy a színtévesztés több, mint 100 szakmából zárhatja ki?
  • hogy egy korrekciós szemüveg javíthat a színlátásán?
  • hogy a színlátást vizsgáló mérést megyénkben kizárólag az Okula optika végzi, és korrekciós szemüvegét el is készítjük?

http://www.youtube.com/watch?v=f0eos6ri9v4


NOPARA-NO PÁRA!

Ne hagyd, hogy a pára győzzön!
OPTIFOG LENCSÉK

Új technológia a párásodás ellen!

http://optifog.hu/

Ajándék Bluetooth hangszóró 6 pár kontaktlencse vásárlása esetén.A kontaktlencse viselés iránti igény mutat némi évszakhoz köthető ingadozást. Jellemzően megnő a viselési kedv a napsütötte hónapokban, hiszen ki ne szeretne egy szép, jó minőségű, és vagány napszemüveget magának?

Az ilyenkor leggyakrabban felmerülő kérdés: „Allergiás vagyok, hordhatok lencsét?”

A válasz: igen!
Természetesen gondos kontaktológiai vizsgálat, és próbaviselés kell, hogy megelőzze a döntés meghozatalát, de a pollenallergia szemészeti tünetekkel, nem zárja ki a problémamentes kontaktlencse viselést. Nagyon fontos a kontaktológusnak beszámolni arról, hogy milyen szemtüneteink vannak, és milyen kezelést kapunk ezekre. Gondolok itt a szájon át bevett gyógyszerekre, és a szemcseppekre is. Ezek befolyásolják, hogy a szakember, milyen lencsét, napi hány órás viselést, milyen ápolószert javasol. Általában elmondható, hogy a napi viselésű lencséket panaszmentesen tudják viselni a páciensek, hiszen egész nap felfogják a polleneket, este pedig azzal együtt kidobjuk a lencséket.
A havi lencsék közül a magasabb oxigén áteresztőképességű, és vékonyabb lencsék, hidrogénperoxidos lencsetisztító folyadékkal ápolva panaszmentesen viselhetők. Természetesen egyéni eltérések ebben is lehetnek, de ezek kiszűrésére remek megoldás a próbaviselés kontrollvizsgálattal.

A kontaktlencse gyártó és forgalmazó cégek, hogy segítséget nyújtsanak a hezitálóknak a döntésben, gyakran értékes ajándékokkal adnak a kontaktlencsét ilyenkor megrendelőknek. Ilyen most az Okula Optika, és az Alcon gáláns ajándéka: egy Bluetooth hangszóró, USB csatlakozóval.

logo-01.jpg
logo-02.jpg
logo-03.jpg
logo-07.jpg
logo-05.jpg
logo-04.jpg
logo-06.jpg
logo-08.jpg
logo-09.jpg