Információs telefonszámunk:

+36 20/577-4444

Bármilyen kérdésével kapcsolatban hívjon minket, készséggel állunk rendelkezésére!
Ajándék Bluetooth hangszóró 6 pár kontaktlencse vásárlása esetén.A kontaktlencse viselés iránti igény mutat némi évszakhoz köthető ingadozást. Jellemzően megnő a viselési kedv a napsütötte hónapokban, hiszen ki ne szeretne egy szép, jó minőségű, és vagány napszemüveget magának?

Az ilyenkor leggyakrabban felmerülő kérdés: „Allergiás vagyok, hordhatok lencsét?”

A válasz: igen!
Természetesen gondos kontaktológiai vizsgálat, és próbaviselés kell, hogy megelőzze a döntés meghozatalát, de a pollenallergia szemészeti tünetekkel, nem zárja ki a problémamentes kontaktlencse viselést. Nagyon fontos a kontaktológusnak beszámolni arról, hogy milyen szemtüneteink vannak, és milyen kezelést kapunk ezekre. Gondolok itt a szájon át bevett gyógyszerekre, és a szemcseppekre is. Ezek befolyásolják, hogy a szakember, milyen lencsét, napi hány órás viselést, milyen ápolószert javasol. Általában elmondható, hogy a napi viselésű lencséket panaszmentesen tudják viselni a páciensek, hiszen egész nap felfogják a polleneket, este pedig azzal együtt kidobjuk a lencséket.
A havi lencsék közül a magasabb oxigén áteresztőképességű, és vékonyabb lencsék, hidrogénperoxidos lencsetisztító folyadékkal ápolva panaszmentesen viselhetők. Természetesen egyéni eltérések ebben is lehetnek, de ezek kiszűrésére remek megoldás a próbaviselés kontrollvizsgálattal.

A kontaktlencse gyártó és forgalmazó cégek, hogy segítséget nyújtsanak a hezitálóknak a döntésben, gyakran értékes ajándékokkal adnak a kontaktlencsét ilyenkor megrendelőknek. Ilyen most az Okula Optika, és az Alcon gáláns ajándéka: egy Bluetooth hangszóró, USB csatlakozóval.

logo-09.jpg
logo-04.jpg
logo-06.jpg
logo-05.jpg
logo-01.jpg
logo-03.jpg
logo-02.jpg
logo-07.jpg
logo-08.jpg